Скинути
Контраст
Розмір
Сховати налаштування
Close
Налаштування доступності
Контакт-центр МОЗ
0 800 60 20 19
Facebook Youtube Telegram X White
Воєнний стан
Громадянам
Заявка на лікування за кордоном Доступні ліки Здоров'я А-Я Всеукраїнський тур ЗміниТИ Закупівлі ліків Протидія COVID-19 Безоплатна правнича допомога Допомога українським медикам та армії Опитування Психічне здоров'я Створення безбар`єрного простору МСЕК Військово-лікарські комісії Адміністративні послуги МОЗ
Медичним працівникам
Освіта
Стратегія розвитку медичної освіти Науково-дослідні установи Вступ на спеціальності галузі знань 22 «Охорона здоров'я» Цикли спеціалізації, тематичного удосконалення та заходи БПР у 2024 році
Пресцентр
Документи
eHealth
Контакти

Вийшов з друку збірник технологічних карт для харчування в закладах освіти

Видано «Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соціального захисту». 

Він містить технологічні вимоги до продуктів, інформацію про особливості та технологію приготування страв і напоїв. Усі вони відповідають нормам нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, мають високу поживну і біологічну цінність, адаптовані до вподобань дітей та збігаються зі сучасним рівнем техніки і технологій у закладах харчування.

Цей збірник можна використовувати у закладах освіти при складанні власного меню. Він підготовлений для керівників, спеціалістів, працівників закладів загальної середньої освіти, а також інших фахівців, які відповідають за організацію і якість харчування учнів, а також здійснюють за ними контроль та державний нагляд.

Збірник є результатом спільної роботи фахівців  ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМНУ» та Київського національного торговельно-економічного університету.